<

Ladies Mud Race

Er du klar?
Firmaidræt Slagelse præsenterer for anden gang Ladies Mud Race!

Sidste år præsenterede Firmaidræt Slagelse for første gang Ladies Mud Race, og I tog rigtig godt i mod det!

750 kvinder tilmeldte sig og overgik dermed mændene i antal fra første færd.

Derfor er vi selvfølgelig klar igen i 2019.

Løbet giver de traditionelle kvindeløb baghjul. Der er lagt i kakkelovnen til en eftermiddag med individuelle og fælles oplevelser, hvor du får brug for girlpower, koordination, vilje og beslutsomhed.

Hvis du har det der skal til, så byder vi velkommen lørdag den 14. september 2019 til et løb på ca. 8 km., der kommer til at påvirke alle dine sanser. Der er registrering fra kl. 10.30, officiel åbning kl. 12.30 og løbet starter kl. 13.00.

Løbet afvikles på Antvorskov Kasernes øvelsesområde med tilhørende skovområde. Dette trailløb forgår i et naturskønt område, men lad dig ikke narre af skønheden. Området i Antvorskov er ujævnt og gemmer på naturlige overraskelser. Har naturen ikke udfordringer nok har vi selv lavet forhindringer, så du får brugt hele kroppen. Der skal kravles og klatres, løbes og svømmes (vades). Du bliver med garanti træt, brugt og godt beskidt.

Løbet er opmålt til en længde af 8 km, men da et trailløb aldrig foregår i lige linje, vil du kunne opleve at din egen opmåling kan være op til flere km. længere

Som deltager i Ladies Mud Race er du garanteret, at vi vil gøre alt for at du får en FED totaloplevelse, og belært af erfaring fra sidste år, har vi gjort alt hvad vi kan for at optimere forhindringerne og dermed reducere kødannelserne.

Så værsgo’ piger, kom op på dupperne, når tilmeldingen åbner den 1. december – det kan være årets bedste julegave, og der bliver med garanti rift om startnumrene.

Er du nysgerrig
  – så læs mere om løbet på vores undersider.

Tilkøb af mad

Der er inkluderet en øl/vand i prisen, men efter et hårdt, udfordrende og vellykket løb, kan der være behov for et godt måltid mad. Du har mulighed for at forudbestille mad ved tilmelding. Ligesom vi tilbyder en tur i vores madtelt, hvor der kan købes pølser og burgere og flere fadøl

Alternate Text