Forhindringerne

En del af den store oplevelse er vores indbyggede forhindringer, på den ca 8 kilometer lange rute. Der er både opbyggede forhindringer + alle de naturlige forhindringer som søer, vandløb, mudderløb osv.

Hvilke forhindringer man møder er hemmeligt, da det er en del af total oplevelsen. Vi vil frem mod løbet informere om nogle af de spændende forhindringer på vores Facebook side www.facebook.com/ladiesmudraceodense/

Ruten

Distance

Ca. 8 kilometer trailløb, hvor der løbes i blandet terræn og på off. Stier. Dette løb er særdeles egnet til førstegangsløbere, men vil med sikkerhed også udfordre mere rutinerede løbere.

I et samarbejde mellem Søren Anthony, SDU, og Firmaidræt Odense har vi planlagt en rute, hvor du er garanteret en mudret, beskidt, våd og udfordrende oplevelse. Ruten er ca. 8 km. og er opmærket med ”Dansk Firmaidrætsforbund” afmærkningstrimler.
Du bør hele tiden kunne se et par strimler foran dig. Hvis ikke, så løb lidt tilbage ad den vej du kom fra, og kom på rette spor igen.

Der er ved flere af de naturlige og byggede forhindringer et tov, der kan bruges til hjælp ved forcering af en forhindring, eksempelvis ved nedgang til å-løb osv.
Nogle forhindringer er bemandet. Anvisninger fra officials skal følges. På ruten er der søer man skal igennem, disse er ikke dybere, end alle skulle kunne bunde, hvis man følger markeringen. Der er i søerne dynd, så det kan føles som om man synker, men bare rolig du sidder ikke fast, vi har selv været igennem. Der løbes stort set ikke på stier, så vær opmærksom, kik ned og frem, så du hele tiden er opmærksom på terrænet. Der skal kravles og klatres, løbes og svømmes (vades). Du bliver med garanti godt træt og brugt, da ruten og forhindringerne er rimelig hårde, men også lavet så man med en rimelig form burde kunne fuldføre dem. Vi har fokus på at give en god oplevelse, hvor alle sanser og muskler bruges.

Terrænet

Området omkring Dyrup, Bellinge og Højme er smukt of idyllisk, men lad dig ikke narre af skønheden. Området er ujævnt og gemmer på mange overraskelser. Har naturen ikke udfordringer nok, har vi selv lavet forhindringer, så du får brugt hele kroppen.
Du vil komme igennem eng og skov, sø og sump med mudderet klistret til kroppen.