Generel Information

Herunder deltagerinformation dokumenter til download

Tid og Sted:
Søndag den 29. september 2019 kl. 10.00

Stævneplads, start og mål ligger på Hillerød Stadion (grusbanen), Selskovvej 76, 3400 Hillerød
Distance

Ca. 8 kilometer trailløb, hvor der løbes i blandet terræn både på stier og udenfor stier (off track). Løbet er særdeles egnet til førstegangsløbere, men vil med sikkerhed også udfordre mere rutinerede løbere.

Adgangskrav

Du skal være fyldt 16 år på løbsdagen og være en rigtig Lady (kvinde) for at kunne deltage i Ladies Mud Race.
Vigtigt: Vi gør opmærksom på, at du deltager i løbet på eget ansvar!

Løbetøj
Sørg for løbesko med en god terrængående sål – fx en trail‐sko. Dertil kan lange løbetights og langærmet trøje anbefales. Er du klar på noget mere sjov og ballade, så kom i udklædning – vi belønner dagens bedste udklædning(er). Har du sarte hænder, medbring et par tætsiddende arbejdshandsker. Og husk nu lige at snøre løbeskoene rigtigt godt, hvis du vil undgå at skoen bliver siddende i mudder.
Parkering

Der er kun meget få officielle parkeringspladser ved Hillerød Stadion, så vi opfordrer til så vidt muligt at benytte offentlig transport eller cyklen. Bus 303 kører fra stationen og lige til døren – bus 301 og 302 stopper ca. 500 m. fra Stadion.

Kommer du alligevel i bil anbefales det, at parkere på det anviste p-areal ved Tromlepladsen på Holmegårdsvej overfor Q8 (ca. 1200 m. ad afmærket sti til stadion).

På arealet vest for Hillerød Stadion (indkørsel fra Skovhegnet) er der ligeledes indrettet et midlertidigt p-areal – her er dog begrænset antal pladser, der hurtigt bliver fyldt.

Derudover henvises til parkeringspladsen ved Hillerødholmsskolen og den offentlige p-plads ved Netto på Hillerødholmsalle. Der kan parkeres på enkelte sideveje – men overhold færdselsreglerne (parker IKKE foran indkørsler m.m.), respekter de opsatte skilte og frem for alt tag hensyn til beboerne.

Mødetid og udlevering af startnummer

På stævnepladsen finder du et informationstelt, hvor du får udleveret dit startnummer. Dette kan ske fra søndag kl. 08.00. Husk at medbringe kvittering for deltagelse. Vær klar til start senest 15 min. før dit starttidspunkt.

Der vil formentlig også blive mulighed for at afhente dit startnummer hos vores sponsor LØBEREN i Hillerød i dagene op til løbet – nærmere information om dette vil ske via løbet facebookside.

Bagage

Du kan få opbevaret din bagage under opsyn i stævneområdet – dog opbevares bagagen på eget ansvar og arrangørerne påtager sig intet ansvar for evt. forbyttet/bortkommet bagage.

NB: Kun lukkede tasker/poser med tydeligt navn og startnummer accepteres.

Startgrupper

Hver deltager får tildelt en startgruppe ved tilmeldingen. Hver startgruppe består af op til 75 deltagere. Grupperne starter med 5 minutters mellemrum som udgangspunkt – dette kan dog ændres både op og ned alt efter antal tilmeldte. Når man tilmelder sig, kan man angive om man er sammen med et hold eller om der er specielle ønsker til startgruppe.

Hvis du løber for at vinde eller få en god tid skal du tilmelde dig i startgruppe 1.

Der vil være fællesopvarmning for startgruppe 1 – 12 kl. 09.45 og for startgruppe 13 - ? kl. 11.00

Løbsarrangørerne forbeholder sig ret til at ændre startgruppernes størrelse samt startinterval.

Startgruppe og starttidspunkt vil fremgå af den fremsendte løbsbekræftelse, som du vil modtage ca. 1 uge før løbet.

Væske til deltagerne

Før start kan du tappe vand fra opstillede beholdere. Derudover er der væskedepot ca. halvvejs på ruten, hvor der også er en lille overraskelse. Når du kommer i mål vil der være vand og frugt til alle deltagere.

Mad & drikke til alle

I stævneområdet vil der være opsat et telt med borde og bænke til ophold.

Der vil ligeledes være mulighed for at købe sandwich, salater etc. samt drikkevarer (øl, sodavand og kaffe) både før, under og efter løbet.

Toiletter, bad og omklædning

I stævneområdet forefindes toiletter og badefaciliteter, hvor du også kan klæde om. Der findes både ”rigtige” omklædningsrum/bad samt et til løbet etableret ”Badeland”, hvor der er både plads til omklædning og masser af varmt vand.

Der vil på stævnepladsen også være opstillet midlertidige toiletter.

Tilskuer / Publikum

Vi vil gerne have, at folk kan se, hvordan det går dig i løbet. Derfor vil der flere steder være adgang for publikum. Publikum må dog ikke befinde sig på selve ruten. Publikumsområderne vil være afmærkede.

På stævne pladsen vil der være oversigtskort over publikumsvenlige områderne langs ruten.

Forsikring

Vi gør opmærksom på, at deltagelse i løbet foregår på eget ansvar, og derfor vil det være en god ide, at sikre dig, at din fritids/ulykkes forsikring dækker dig i forbindelse med uheld. Arrangørerne kan ikke gøres ansvarlige.

Underholdning / DJ

På stævnepladsen sørger vi for ”fed” musik – så håber vi, du/I vil være med til at sætte den gode stemning.

Præmier og bedste udklædning

Hvis du kommer i mål, er du allerede en vinder! Der er podiepræmier til de 3 hurtigste Mud-ladies, til det hurtigste Mud-ladies hold samt spurtpræmier.

Vinderpræmierne forventes at blive overrakt kl. 13.00 og bedste udklædning vil blive overrakt, når sidste løber er i mål forventelig senest kl. 14.30.

Hvad får du for prisen

Tidtagning, væske med og uden procenter, mudder, en flot medalje, prale- og håneret, varmt bad, en ”naturoplevelse” ud over det sædvanlige – og med garanti en super oplevelse sammen med dine kollegaer, venner eller familie … samt de ca. 2.000 andre Mud-ladies.

Forhindringerne

En del af den store oplevelse er vores indbyggede forhindringer. På ruten er der ca. 45 byggede forhindringer + alle de naturlige forhindringer, som søer, vandløb, mudderløb osv.

Hvilke forhindringer man møder er hemmeligt, da det er en del af totaloplevelsen. Vi vil frem mod løbet informere om nogle af de spændende forhindringer på vores Facebook side www.facebook.com/mudladies/

Vi kan dog afsløre, at der i forhold til 2018-løbet vil være nye og spændende forhindringer.

Ruten

Ruten er i den idylliske Gribskov (Selskov og Strøgårdsvang delen), men lad dig ikke narre af skønheden og de smukke ord i brochurerne om Gribskov. Området er ujævnt og gemmer på naturlige overraskelser. Har naturen ikke udfordringer nok, har vi selv lavet forhindringer, så du får brugt hele kroppen. Du vil komme igennem eng og skov, sø og sump med mudder klistret til kroppen.

Vi har fokus på at give en god oplevelse, hvor alle sanser og muskler bruges – og husk: Mudder er godt for huden.