Ofte stillede spørgsmål

Hvornår afvikles løbet?

Søndag den 29. september 2019 med start fra kl. 10.00.

Hvornår starter salget af billetter til løbet?

Salget starter lørdag den 1. december 2018 kl. 12.00.

Hvor gammel skal man være for at deltage?

Du skal være fyldt 16 år på løbsdagen

Kan man deltage selvom man er under 150 cm høj?

Du kan sagtens gennemføre på trods af højden. Vi oplever at rigtig mange hjælper hinanden, også selvom man ikke er på samme hold. Ta´ bare trygt med og få en fed oplevelse.

Skal man deltage I hold?

Nej - det står dig frit for, om du vil deltage individuelt eller på et hold.

Hvor mange er man på et hold?

I kan være fra to Ladies til lige så mange, som I kan samle.

Hvor lang er ruten?

Den er ca. 8 km. lang.

Hvad er Ladies Mud Race for en slags løb?

Løbet er en blanding af OCR, et løb med forhindringer, et trailløb, et løb på stier og et off-trailløb, hvor man løber uden for stier. Det er et løb kun for kvinder. Det er egnet til dig som ikke har prøvet det før, men vil også udfordre rutinerede OCR løbere.

Skal man kunne svømme for at deltage?

Nej, man skal ikke kunne svømme. Det er muligt at vade igennem vandet. Mange vælger at svømme, fordi det er lettere.

Hvilket tøj vil I anbefale man har på til løbet?

Sørg for løbesko med en god terrængående sål – fx en trail‐sko, men ikke nødvendigvis dine nyeste løbesko. Dertil kan lange løbetights og langærmet trøje anbefales. Har du sarte hænder, medbring et par tætsiddende arbejds-/havehandsker. Og husk nu lige at snøre løbeskoene rigtigt godt, hvis du vil undgå at skoen bliver siddende i mudderet.

Hvilken form skal man være I for at kunne gennemføre?

Dette løb er særdeles egnet til førstegangsløbere, men vil med sikkerhed også udfordre mere rutinerede løbere. Der skal kravles og klatres, løbes og svømmes (vades). Du bliver med garanti godt træt og brugt, da ruten og forhindringerne er rimelig hårde, men også lavet så man med en rimelig form burde kunne fuldføre dem. Vi har fokus på at give en god oplevelse, hvor alle sanser og muskler bruges.

Kan jeg få opbevaret min bagage?

Ja, der er "selvbetjent" men bemandet bagageopbevaring, hvor opbevaringen sker på eget ansvar. Der vil dog altid være officials til stede ved bagagen. Bagagen bliver ikke låst inde.

Hvornår kan jeg hente start numre?

Du kan hente start numre i ugen op til hos LØBEREN - dette vil fremgå af vors Facebookside, når vi nærmer os løbet. Udlevering på løbsdagen sker fra kl. 08.00 fra Informationsteltet på stævnepladsen

Jeg har problemer med tilmeldingen, den accepterer ikke at der ingen distance er, hvad gør jeg?

Vi har oplevet at især Chrome giver problemer. Prøv en anden browser fx. Firefox eller Explorer.

Hvordan efter tilmelder jeg en, eller flere, til mit hold?

Ved tilmelding skal du skrive jeres holdnavn, så sørger systemet for at I kommer på samme hold. BEMÆRK: det er vigtigt at holdnavnet staves ens.

Hvordan kan jeg komme på mine veninders hold?

Ved tilmelding skal du skrive venindernes holdnavn, så sørger systemet for at I kommer på samme hold. BEMÆRK: det er vigtigt at holdnavnet staves ens.

Jeg er kommet til at skrive forkert I tilmeldingen, hvordan får jeg det rettet?

Du har fået tilsendt en kvitteringsmail, da du tilmeldte dig. Deri finder du et link, hvor du kan rette i dine informationer.

Jeg er tilmeldt og har betalt for løbet, men jeg har ikke modtaget en bekræftelse!

Skriv til os på events@firmah.dk så får vi bragt orden på tingene.

Kan jeg så flytte min billet til en anden by?

Det korte svar er nej. Løbene i de andre byer er individuelle løb. Vi samarbejder kun med hjemmesiden. Men du har naturligvis mulighed for at sælge din billet og købe en ny billet til en anden by.

Hvor på tøjet sidder logoet?

Logoet sidder på ryggen. Se eksempel under tilmelding.

Kan jeg nå at købe tøj, efter jeg har betalt for løbet?

Da vi samler bestillinger og der er leveringstid for at få dem frem, kan du kun bestille løbe tøj frem til 1/5. Løbetøj bliver udleveret i din racebag på løbsdagen.

Hvordan sælger jeg min billet?

Vi vil anbefale at du sælger den på den dertil oprettede Facebook-side. Ladies Mud Race har intet med det økonomisk mellemværende at gøre.

Jeg har solgt min billet, hvordan ændrer jeg navn på billetten?

Når du har fundet en køber kan du via det medsendte ændringslink i din bekræftelsesmail, rette oplysninger fra dine til købers. Skulle du få problemer eller har spørgsmål kan du skrive til os på events@firmah.dk.

Jeg er blevet tilbudt en billet, hvordan kan jeg se om vedkommende er tilmeldt? Bare så jeg ikke snydes.

Du kan gå ind på https://www.sportstiming.dk/event/5980 ”Deltagere” kan du se hvem der deltager.

Jeg har fået tilbudt en billet, kan jeg ændre den så jeg kommer på et andet hold?

Du kan via ændringslinket som var med i din bekræftelsesmail ændre holdnavnet, således du kommer på et andet hold. Skulle du få problemer eller har spørgsmål kan du skrive til os på events@firmah.dk.

Jeg har købt en billet inkl. tøj af en veninde, men tøjstørrelsen passer ikke til mig, kan jeg ændre på størrelse og farve?

Ja, du kan gå ind på ændringslinket som var med i din bekræftelsesmail, og ændre størrelse og farve på din T-shirt.

Hvornår modtager jeg de sidste oplysninger om løbet

Du kan hele tiden følge med på Facebook men ca. 1 uge inden løbet, vil du modtage den endelige løbsbekræftelse med startnummer, startgruppe og en FAQ med de nødvendige oplysninger, som det er vigtigt for dig at sætte dig ind i.

Hvor kan jeg parkere ?

Der er kun meget få parkeringspladser tæt på Hillerød Stadion - følg derfor arrangørerne anvisninger om de midlertidige p-arealer fremfor at bruge tid på at lede efter "et hul" (for så senere at konstatere, at man har holdt ulovligt med p-afgift til følge)