Ladies Mud Race

Velkommen til den 3. udgave af Ladies Mud Race i Hillerød – nu på en søndag!

Løbet, der har sit udspring i Fredericia, har siden 2016 udviklet sig eksplosivt og med 6 byer og med mere end 7850 glade ladies sidste år er løbet gået hen og blevet den helt store dille.

I Hillerød måtte vi sidste år lukke tilmeldingen ved 1.500 deltagere allerede 1 måned efter tilmeldingen var åben – dvs. flere måneder før løbsdagen, så mange måtte desværre kigge forgæves efter en startbillet.

Vi har, på opfordring fra sidste års deltagere, flyttet løbet til om søndagen, hvilket også giver os mulighed for at åbne for flere deltagere, da solnedgangen ikke mere er en hindring.

Så værsgo’ piger! Vær på dupperne, når tilmeldingen åbner! Vi er nemlig ikke i tvivl om, at der vil blive rift om pladserne til løbet i 2019.

Velkommen søndag den 29. september 2019 med 1. start kl. 10.00 til et løb der kommer til at påvirke alle dine sanser.

Der skal kravles og klatres, løbes og svømmes (vades). Du bliver med garanti godt træt og brugt, da ruten og forhindringerne er rimelig hårde, men også lavet, så man med en god grundform burde kunne fuldføre dem.

Løbet afvikles på og udenfor stierne i skovene omkring Hillerød Stadion

Er bakker og skov ikke udfordringer nok, har vi selvfølgelig lavet forhindringer, så du får brugt hele kroppen. Alle sanser vil belastes: lugten af det klamme mudder, smagen af søvand, vabler på hænderne og musklernes udmattelse.

Tag familien med! Der vil være flere publikumsvenlige områder (fotospots) langs ruten og i start/målområdet.

Er du nysgerrig
– så læs mere om løbet på vores undersider.

Stævnepladsen

Stævnepladsen (start og mål) er på grusbanen/parkeringen på Hillerød Stadion.

Her vil der således være både afhentning af startnumre, opvarmning, start og mål samt mulighed for ophold og heppe på alle de andre deltagere.

Stævnepladsen vil blive indrettet med startområde og en opløbsstrækning med 4-5 nye og spændende forhindringer, så der også er noget at kigge på for tilskuerne.

Der vil være omklædning og et større ”Badeland” i tilknytning til stævneområdet.

På stævnepladsen vil der være underholdning/musik og selvfølgelig mulighed for at købe både mad og drikke.