Forhindringerne

En del af den store oplevelse er vores indbyggede forhindringer, på den ca. 8 kilometer lange rute, er der mange konstruerede forhindringer plus alle de naturlige forhindringer, som søer, vandløb, mudderløb osv.

Hvilke forhindringer man møder er hemmeligt, da det er en del af total oplevelsen. Vi vil frem mod løbet informere om nogle af de spændende forhindringer på vores Facebook side Facebook side www.facebook.com/ladiesmudrace/

Ruten

Distance

Ca. 8 kilometer trailløb, der løbes i blandet terræn, både på stier og off stier
Dette løb er særdeles egnet til førstegangsløbere, men vil med sikkerhed også udfordre mere rutinerede løbere.

Telegrafregimentet på Ryes kasserne har udtænkt ruten, så du er garanteret en mudret, beskidt, våd og anstrengende oplevelse.
Ruten er ca. 8 km. og er opmærket med orange ”Dansk Firmaidrætsforbund” afmærkningstrimler og hvide ”Garmin” afmærkningstrimler.
Du bør hele tiden kunne se et par strimler foran dig. Hvis ikke, så løb lidt tilbage ad den vej du kom fra, og kom på rette spor igen.
Der er ved flere af de naturlige og byggede forhindringer, tov der kan bruges til hjælp ved forcering af en forhindring, eksempelvis ved nedgang i å løb osv.

Nogle forhindringer er bemandet. Anvisninger fra officials skal følges.
På ruten er der søer man skal igennem, disse er ikke dybere, end alle skulle kunne bunde, hvis man følger markeringen. Der er i søerne, dynd, så det kan føles som om man synker, men bare rolig du sidder ikke fast, vi har selv været igennem.
Der løbes stort set ikke på stier, så vær opmærksom, kik ned og frem, så du hele tiden er opmærksom på terrænet.
Der skal kravles og klatres, løbes og svømmes (vades). Du bliver med garanti godt træt og brugt, da ruten og forhindringerne er rimelig hårde, men også lavet så man med en rimelig form burde kunne fuldføre dem.
Vi har fokus på at give en god oplevelse, hvor alle sanser og muskler bruges.

Terrænet

Fælleden er er et naturskønt militært øvelsesterræn. Men lad dig ikke narre af skønheden. Området er ujævnt og gemmer på naturlige overraskelser. Det er kendt for at holde fast i ubudne gæster. Har naturen ikke udfordringer nok har vi selv lavet forhindringer, så du får brugt hele kroppen.
Du vil komme igennem eng og skov, sø og sump med blåleret klistret til kroppen.
Alle dine sanser vil blive belastet, lugten af det klamme mudder, smagen af søvand, vabler på hænderne og musklernes udmattelse.