Generel Information

Herunder deltagerinformation dokumenter til download

Tid og Sted:
Lørdag d. 15. september 2018 kl. 12.30

Stævnepladsen ligger Læsøvej 1, 7000 Fredericia
Stævnepladsen ligger i den sydlige del af fælleden ved Læsøvej. DER ER IKKE ADGANG GENNEM RYES KASSERNE.
Distance
Ca. 8 kilometer trailløb, der løbes i blandet terræn, både på stier og off stier
Dette løb er særdeles egnet til førstegangsløbere, men vil med sikkerhed også udfordre mere rutinerede løbere.
En god form er altid brugbar
Der skal kravles og klatres, løbes og svømmes (vades). Du bliver med garanti godt træt og brugt, da ruten og forhindringerne er rimelig hårde, men også lavet så man med en rimelig form burde kunne fuldføre dem. Vi har fokus på at give en god oplevelse, hvor alle sanser og muskler bruges.
Adgangskrav

Du skal være fyldt 15 år på løbsdagen og være en rigtig Ladie (kvinde) for at kunne deltage i Ladies Mud Race.
Hvis du vil deltage i afterparty skal du være fyldt 18 år.
Vi gør opmærksom på, at du deltager i løbet på eget ansvar!

Løbetøj
Sørg for løbesko med en god terrængående sål – fx en trail‐sko. Dertil kan lange løbetights og langærmet trøje anbefales. Er du klar på noget mere sjov og ballade, så kom i udklædning – vi belønner dagens bedste udklædning(er). Har du sarte hænder, medbring et par tætsiddende arbejdshandsker. Og husk nu lige at snøre løbeskoene rigtigt godt, hvis du vil undgå at skoen bliver siddende i mudder.
KOM I GOD TID
Benyt dig så vidt muligt af offentlig transport, eller cyklen, så kan du nyde en fantastisk dag/aften uden at tænke på promillerne. Bybus 1: Fredericia banegård (minuttal 25 og 55) til Indre ringvej ved fælledvej (11 min. gåtur) ank. minuttal 16 og 46 Bybus 2: Fredericia banegård (minuttal 05 og 35) til Sybergsvej (18 min. gåtur) ank. minuttal 07 og 37 (Forbehold for ændringer i køreplanerne)
Parkering
Kommer du alligevel i bil, er det muligt at parkere på vejene, Herrupsvej, Anchersvej, Sybergsvej, Zartmandsvej, VIS HENSYN til beboerne, så de kan komme frem og tilbage. Er du fra lokalområdet opfordrer vi dig til at tage bybussen eller cyklen og parkere cyklen ved Læsøvej. Fra P-pladserne, gå mod øst ad Heerupsvej eller Nordre Kobbelsvej. Følg derefter den smalle vej, ud på fælleden. Når du kommer til en tværgående vej, følger du vejen mod højre, indtil du kommer til Stævne pladsen. Der vil være afmærkning til Stævne pladsen
Udlevering af Racebag og startnummer
På Stævne pladsen finder du Informationen, hvor du får udleveret racebag med dit startnummer. Racebag kan afhentes fra fredag i tidsrummet kl. 16‐18 og lørdag fra kl. 09:30

Bagage

Opbevaring af Tasker

Du kan få opbevaret din bagage i informationsteltet. Husk at hente din bagage inden du forlader området. N.B. Kun tasker med navn, startnummer og som er lukkede accepteres.

Mad & Drikke

Der er to væskedepoter på ruten, samt vand og frugt i målområdet.
Affald under løbet
Omkring væskedepoterne kan man komme af med sit affald. Det er ikke tilladt at smide affald andre steder på ruten.

Startgrupper

Hver deltager får tildelt en startgruppe ved tilmeldingen. Hver startgruppe består af op til 50 deltagere. Grupperne starter med 2-3 minutters mellemrum. Når man tilmelder sig, kan man angive om man er sammen med et hold eller om der er specielle ønsker til startgruppe

NYHED * Løber du for at få en god tid

Som noget nyt kan du ved tilmeldingen afkrydse om du løber for at få en god tid, så vil du komme i startgrupper sammen med Ladies der ønsker det samme.

Toiletter, bad og omklædning

I stævneområdet forefindes toiletter og badefaciliteter hvor du også kan klæde om.
Af hensyn til de der skal til afterparty. Appellere vi til, at alle er hurtige i badet, og klæder om i teltet ved badekabinerne og ikke inde ved bruserne.
Efter løbet skal du af hygiejniske grunde, være vasket og ren, hvis du skal med shuttlebussen til afterparty.

Tilskuer / Publikum

Vi vil gerne have, at folk kan se hvordan det går dig i løbet. Derfor vil der flere steder være adgang for publikum. Publikum må dog ikke befinde sig på selve ruten. Publikumsområderne vil være afmærkede. På stævne pladsen vil der være oversigtskort over publikumsvenlige områderne langs ruten.

Forsikring

Du skal sikre dig at din fritids/ulykkes forsikring dækker dig i forbindelse med uheld. Arrangørerne kan ikke gøres ansvarlige.

Underholdning / DJ

Afterparty på Zwei Grosse, Prinsessegade 69, 7000 Fredericia
Efter et velfortjent brusebad kører der shuttlebus til Zwei Grosse bier bar i Fredericia, hvor du bliver forkælet med en lækker buffet.
Vil du undgå kø i baren, så tag kontanter med. Vi tager også imod Dankort og Mobile Pay.
Zwei Grosse sørger for underholdning og du skaber festen sammen med alle de andre Ladies.
KØR IKKE BIL MED PROMILER I BLODET
Det er valgfrit om man vil deltage i Afterpartyet. Der er kun adgang for Ladies over 18 år. Vi garanteret at Zwei Grosse er klar til at give alle en god oplevelse.

Præmier og bedste udklædning

Hvis du kommer i mål, er du allerede en vinder! Der er podiepræmier til hurtigste Mud
Ladie samt en masse lodtræknings / spurtpræmier. Podiepræmierne overrækkes efter ca. 3 timer. Vi belønner også dagens bedste udklædning.

Hvad får du for prisen

Tidtagning, Vand & Frugt, Mudder, Prale ret, Varmt Bad, Medalje, En på opleveren, Stroppetur på fælleden