Vær frivillig til Ladies Mud Race 2019!

Ladies Mud Race er arrangeret 100% af frivillige og der skal bruges rigtige mange hænder i perioden fra den 12. til den 15. september.

Vi giver ikke løn, men honorere alle vores frivillige med forplejning alle dage og en event jakke som tak for hjælpen.

Der er mange forskellige arbejdsopgaver de forskellige dage så der er noget for en hver.

Tryk på   for at se mere om de enkelte opgaver.

Vi er utrolig glad for den hjælp vi får og håber at du har lyst til at hjælpe flere dage, da jo flere vi er til at løfte, jo sjovere og lettere bliver det for os alle.

Tilmeld dig som frivillig til Ladies Mud Race 2019 ved at udfylde nedenstående formular og afslut med send!

Omkring den 3. september fordeler vi opgaverne og fremsender en mail til alle med yderlig information, mødetid og praktiske informationer.

På forhånd tak for hjælpen

Det betyder meget for Fredericia Fag og Firmaidrætsforbund

Det har vi brug for!

Vi skal bruge dit navn, e-mail og telefonnummer.

Har du en besked til os kan du udfylde tekstboksen

I overskriften for de enkelte dage kan du se hvornår vi starter, men kan du først til og fra et bestemt tidspunkt, skal du notere det i start slut boksene.

Derudover vil vi gerne vide om der er noget bestemt du gerne vil have som opgave eller om du vil det hele og lader os sætter dig på de forskellige opgaver.

Lørdag den 14. september er selve løbsdagen, løbet startes kl. 12:30 og vi forventer at sidste deltager er i mål kl. 18:00.

Vi har brug for nogle frivillige fra. Kl. 08:00, flere fra kl. 10:00 og mange fra kl. 11:00, vi sørger selvfølgelig for at vi er flere på hver post så der er mulighed for en pause ind imellem, frivillige ude på ruten bliver afløst kl. 15:00

Vi forventer at de frivillige er der fra opgavernes starttid og til vi er færdig og at når vi slutter at vi er med til at rydde materialerne med ind i stævneområdet

Yderlig information eller spørgsmål

Kan fås ved at skrive til ib@funmatic.dk eller ringe på 40 19 58 76 til Ib Østergaard