<

Ladies Mud Race

Velkommen til Ladies Mud Race

UDSOLGT

I 2016 afviklede vi et testløb med stor succes. Løbet dannede grobund for at vi i 2017 kunne byde velkommen til 1131 kvinder som gennemførte løbet.

I 2018 afvikles løbet d. 15. september fra kl. 12:30. løbet kommer til at påvirke alle dine sanser. Der skal kravles og klatres, løbes og svømmes (vades). Du bliver med garanti godt træt og brugt, da ruten og forhindringerne er rimelig hårde, men også lavet så man med en rimelig form burde kunne fuldføre dem.

Fælleden er er et naturskønt militært øvelsesterræn. Men lad dig ikke narre af skønheden. Området er ujævnt og gemmer på naturlige overraskelser. Det er kendt for at holde fast i ubudne gæster. Har naturen ikke udfordringer nok har vi selv lavet forhindringer, så du får brugt hele kroppen. Du vil komme igennem eng og skov, sø og sump med blåleret klistret til kroppen. Alle dine sanser vil blive belastet, lugten af det klamme mudder, smagen af søvand, vabler på hænderne og musklernes udmattelse.

Læs mere om løbet på vores undersider

After Party

Som en del af totaloplevelsen tilbyder vi mulighed for After Part hos Zwei Grosse bier bar, i Fredericia hvor du bliver forkælet med en lækker buffet, masser af underholdning og sjove indslag. Zwei Grosse er klar til at give en fed afslutning ovenpå strabadserne

Vi sørger for shuttlebus der kører til Zwei Grosse bier bar fra stævnepladsen

Stævnepladsen

På stævnepladsen vil der være underholdning og mulighed for at købe vådt og tørt.

Tag bare familien med, der vil være flere publikumsvenlige områderne langs ruten.